Helsinki Mills Gluten-free Dark Flour Bread Mix

A ready-to-use mix for baking gluten-free bread. Just add water, yeast, and salt to taste. The sourdough starter added to the flour mix makes the bread fluffy and keeps it from going stale.

High fiber
Product category
  • Flours
  • Baking Mixes
  • Gluten-free Products
Dietary information
No added sugar Gluten-free
Ingredients

Gluten-free oat flour (53%), buckwheat flakesgluten-free wholegrain oat groats (15%), fiber mix (psyllium, potato fiber, apple fiber), rice starter.

Weight: 500 g

Nutritional values (per 100 g)
  • Energy: 1460 kJ (350 kcal)
  • Fat: 5.2 g
  • of which saturated: 0.8 g
  • Carbohydrates: 55 g
  • of which sugars: 1.3 g
  • Nutritional Fiber: 16 g
  • Proteins: 12 g
  • Salt: 0 g

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).