Oat Muesli Crispbread

30-60 min. |

  • Baking
Ingredients
5 dl Helsinki Mills Gluten-free Oat-papaya Muesli
2 eggs
1 tsp salt
Instructions

Measure the muesli into a bowl and break in the eggs. Add the salt. Mix until even.

Line an oven sheet with baking paper. Pour the mixture into the middle of the oven sheet. Place another sheet of baking paper on top and roll into a thin layer. Remove the top sheet of baking paper before baking.

Bake on the middle shelf of the oven at 175 degrees Celsius for 40-50 minutes, or until the surface is crisp. Cut or break into suitable pieces.

Products used in the recipe

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).