Nähdään Myllärin osastolla Vegemessuilla

Myllärin® on mukana 24.-26.1. Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävillä Vegemessuilla kotimaisilla kaurapohjaisilla vegetuotteilla. Helppokäyttöiset, valmiiksi maustetut kaura ateria-ainekset helpottavat kiireisen arkea ja tarjoavat ilmastoystävällisen ja terveellisen ratkaisun arkipäivän ruokaongelmiin. Messuilla on esillä myös uusi gluteeniton vaihtoehto!

Kasvisruokailun suosio kasvaa edelleen ja Myllärin® Kaura Ateria-ainekset ovat kotimainen vaihtoehto riisille, pastalle, kvinoalle ja couscousille erilaisten kasvisruokien pohjana. Myllärin Kaura Ateria-aineksista syntyy hetkessä herkullinen, ravintorikas pataruoka, paistos, keitto tai vaikkapa maukas lisuke. Kaura-aterian voi nauttia myös sellaisenaan. Ateria-ainekset sopivat niin vegaaneille, fleksaajille kuin kaikille hyvän ruoan ystäville.

Sarjan uusin tulokas on Kasvis Kaura Ateria-aines, joka sisältää kauran lisäksi tomaattia, palsternakkaa, purjoa ja kesäkurpitsaa sekä ripauksen chiliä. Lisäaineeton ja runsaskuituinen kaura-ateria sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Muut Kaura Ateria-ainessarjan makuvaihtoehdot ovat Texmex, Tikka Masala ja Tomaatti.

Vegemessut on Pohjoismaiden suurin kasvisruokatapahtuma, jonne on koottu kiinnostavimmat vegaaniruoan uutuudet, tutut klassikot sekä kiinnostavaa ohjelmaa ja puheenvuoroja. Messuilla on yli 70 yritystä esittelemässä toimintaansa ja tuotteitaan.

Vegemessut tarjoavat tänä vuonna myös ammattilaispäivän HoReCa-alan ihmisille, kauppojen ja ravintoloiden sisäänostajille sekä toimittajille. Ammattilaispäivän sisäänpääsyn saa veloituksetta, kun ilmoittautuu 20.1.2020 mennessä messusivustolla osoitteessa https://www.vegemessut.fi/ammattilaispiv

Myllärin® piste löytyy messuhallista kierron alkupäästä.