Myllärin Kaurarouhe GLUTEENITON

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on valmistettu 100 % kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta. Kaurarouhe sopii erinomaisesti risottoihin, salaattipohjiin, puuroihin ja leivontaan. Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %).

Lisäkkeeksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.

High fiber Sydänmerkki
Ingredients

Gluteeniton täysjyväkaura

Weight: 700 g

Nutritional values (per 100 g)
  • Energy: 1530 kJ (365 kcal)
  • Fat: 6.9 g
  • of which saturated: 1.2 g
  • Carbohydrates: 56 g
  • of which sugars: 1.3 g
  • Nutritional Fiber: 11 g
  • Proteins: 14 g
  • Salt: 0.0 g