Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on valmistettu 100 % kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta. Kaurarouhe sopii erinomaisesti risottoihin, salaattipohjiin, puuroihin ja leivontaan. Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %).
Lisäkkeeksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.
High fiber

Ingredients
Gluteeniton täysjyväkaura
Weight: 700 gNutritional values (per 100 g)
- Energy: 1530 kJ (365 kcal)
- Fat: 6.9 g
- of which saturated: 1.2 g
- Carbohydrates: 56 g
- of which sugars: 1.3 g
- Nutritional Fiber: 11 g
- Proteins: 14 g
- Salt: 0.0 g