Helsingin Mylly lahjoittaa suomalaista superfoodia Hoasin uusille asukkaille

Helsingin Mylly lahjoittaa Helsingin opiskelija-asuntosäätiön uusille asukkaille starttipaketin Myllärinkauratuotteita. Helppokäyttöisillä, herkullisilla kauratuotteilla halutaan auttaa opiskelija alkuun sekä muistuttaa säännöllisen ja terveellisen ruokailun merkityksestä jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Hoasin uudet asukkaat saavat nyt uuden kotinsa avaimien lisäksi kassillisen Myllärin-kauratuotteita. Opiskelijan kaurainen starttipaketti sisältää tuorepuuroa, granolaa sekä kaura-ateria-ainekset. Starttipaketti auttaa itsenäisen arjen alkuun ja kannustaa syömään terveellisesti opiskelija-arjen kiireiden keskellä.

”Hyvällä ruualla on valtavan suuri merkitys terveyteen ja jaksamiseen. Oikeanlainen ravinto tukee opiskelijan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia ja antaa energiaa kiireisessä arjessa”, sanoo Helsingin Myllyn markkinointijohtaja Riitta Salenius-Mela. ”Starttipaketin avulla haluamme tarjota nuorille hyvää oloa sekä tietysti onnitella opiskelupaikasta ja uudesta kodista.”

Hoas pyrkii tukemaan nuorten syömistä asuntojen toimivilla keittiöratkaisuilla.

”Lähes kaikissa opiskelija-asunnoissamme on täysimittainen liesi keittolevyillä ja uunilla. Pienimmissä yksiöissäkin on vähintään minikeittiö parilla keittolevyllä, sillä harva opiskelijakaan haluaa pelkällä mikroruoalla elää”, kertoo Hoasin rakennuttajapäällikkö Laura Pääkkönen.

”Joissakin kohteissamme on myös yhteiskeittiöitä, jotta kaikilla asukkailla on tasapuoliset mahdollisuudet ruoan valmistukseen”, sanoo Pääkkönen. Soluasunnoissa on myös kaikille asukkaille omat, yleensä lukolliset, ruokakaapit keittiössä. Otaniemen peruskorjattuihin soluhuoneisiin on jopa tuotu omat jääkaapit jokaiselle asukkaalle.

Helsingin Myllyn ja Hoasin yhteinen kauratempaus käynnistyi elokuun lopussa. Opiskelijat voivat noutaa oman starttipakettinsa Hoasin toimistosta. Kasseja jaetaan parin viikon ajan niin kauan, kuin niitä riittää.

Lisätietoja:

Riitta Salenius-Mela
Markkinointijohtaja
Helsingin Mylly
p. 040 500 984

riitta.salenius-mela@helsinginmylly.fi

Saara Saksanen
Viestintäpäällikkö
Hoas
p. 040 676 6067

saara.saksanen@hoas.fi